pinneinnsettingsmaskin/ trådskjæringsstripping krympemaskin/ blyskjærende preformingsmaskin

Hvordan forbedre kontrollen med presspasningsstiftenes innsettingskraft?

1. Se etter riktig pinnedesign: Utformingen avtrykktilpasningsstiftkan spille en viktig rolle i innsettingskraften.Sørg for at pinnedesignet er passende for applikasjonen.

2. Se etter riktig pinnemateriale: Materialet til presspasningspinnen bør tilpasses applikasjonen.Hvis pinnematerialet er for hardt eller for mykt, vil innsettingskraften være feil.

3. Se etter riktige pindimensjoner: Dimensjonene til presspasningspinnen bør kontrolleres for å sikre at de er passende for bruken.Hvis de ikke er det, vil innsettingskraften være feil.

4. Sjekk for riktig pinnefinish: Finishen på pinnen bør kontrolleres for å sikre at den er passende for applikasjonen.Hvis den er for grov eller for glatt, vil innsettingskraften være feil.

5. Sjekk for riktig pinnejustering: Innrettingen av pinnen bør kontrolleres for å sikre at den er i riktig posisjon.Hvis den ikke er det, vil innsettingskraften være feil.

6. Bruk riktig innføringsutstyr: Innføringsutstyret bør kontrolleres for å sikre at det er passende for applikasjonen.Hvis utstyret ikke er hensiktsmessig, vil innsettingskraften være feil.

ZX-680G helautomatisk stykke innsettingsmaskin
ZX-680G helautomatisk stykke innsettingsmaskin (1)

7. Juster innsettingstrykk: Innføringstrykket bør justeres til riktig nivå for applikasjonen.Hvis trykket er for høyt eller for lavt, vil innsettingskraften være feil.


Innleggstid: 09-02-2023